veli Wäg

CH - Aargau
Frau
Mann
1989
Begeistere chan ich (36i) mech för chlini ond grossi Onternehmige, sig das es Velotüürli, e Hüttetour, Gleitschirmflüüg oder e Büslireis dor Europa. För mech chans genau so gmüetlich, wie abentüürlich si, d’Abwächslig machts us. Ich ben gern bi Neuem debi, ben aber meh atriibe dor Neugier, als dor Ehrgiiz.

Ich bin Mami vom ne chline Wirbelwind, momentan die grössti Ressource e mim Läbe. Ich bin aber au emmer weder solo/onter Erwachsnige ;) unterwegs (teilti Obhuet) ond denn ziehts mech vell id Berge ond verusse. Döt tank ich Energie ond fühl mech frei.
Frei fühl ich mech au im dänke. Ich gsehne emmer mehreri möglichi Wäg im Läbe, alli met em Potential, a schöni Ort z’füehre. So ben ich au verusse onterwegs, oft meteme ongefähre Plan ond denn mol luege, wos wörklich anefüehrt.
Ich sueche öper, wo e klari Haltig em Läbe hätt ond sini Wert, genau wie ich, för sech klärt hätt. Du söttisch flexibel im dänke si ond dech of mini Lebensumständ chöne iiloh. Of de Suechi ben ich eifach mol nochere Partnerschaft för mech. Gern met öpertem i plus/minus mim Alter : )
4062
12.10.2025