Schöns erläbä zämmä
CH - Solothurn
Mann
Frau
1966
Bi sportlich ,schlank und sehr naturverbundä.
I schätzes mit mim GA eifach loszieh und unser schöns Land bereisä !
I gang gärn in d Bärgä go wanderä und au mit em Velo bini viel unterwägs .
I bi ä Mensch wo gärn Kontakt het und sich nit zruck zieht, sondern offä uff Menschä zue goht .
I gang gärn an Aläss und hock au gärn anä
Füür und nim mi Schwyzerörgäli fürä und spiel
ä Rundi ????
I bi 59 schlank ,sportlich ,gsellig und ä Frohnatur??wohn in dr Regio Basel bim erschtä Jurazug am Blauä.
I bi Nichtraucher und ohni Hund .(bitte du au )
I schätzes mit mim GA eifach loszieh und unser schöns Land bereisä !
I gang gärn in d Bärgä go wanderä und au mit em Velo bini viel unterwägs .
I gang gärn an Aläss und hock au gärn anä
Füür und nim mi Schwyzerörgäli fürä und spiel
ä Rundi ????
I bi Nichtraucher und ohni Hund .(bitte du au )
I wünsch mr ä Partnerschaft mit viel Harmonie.
Bisch zwüschä 50 und 60 zig,schlank ,hesch au Freud an dr Bewegig und an schönä Erläbniss, Vielicht gosch au mol gärn go tanzä oder suscht an kulturelli Aläss ?Wenn du au so polt bisch und ä Beziehig suechsch wo au Nöchi und Zärtlichkeit zueloht und wo die gmeinsamä Erläbniss d Seel erfreuä, denn wärsch bi mir acho ?
Es würd mi freuä vo dir zläsä ?
D Alpärosä
Es würd mi freuä vo dir zläsä ?
D Alpärosä